Kategorie

SKLÁDACÍ RYBÁŘSKÉ TURISTICKÉ KŘESLO NA PLÁŽ modrý

0000007907

Nové zboží

385 Kč

Tento produkt již není na skladě

Výrobce: ZOLTA

 
Více informací / rozměry

Naše křeslo vám poskytne pohodlí, když na něm budete sedět, kdekoliv si budete přát. Kompaktní skládací konstrukce umožňuje použití v lese, v parku, na pláži, během výletu nebo dokonce na pouti!

Ocelový rám s práškovým nástřikem,odolný polyesterový materiál, spojený s křeslem síťovaný držák na nápoje, možnost nastavení loketní opěrky jsou jen některé výhody naší židle.

Křeslo díky odolným materiálům, látce i rámu unese hmotnost i 120 kg, což znamená, že na něm mohou sedět i dva lidé!

Židle je lehká a kompaktní a praktická taška s rukojetí, kterou obdržíte, umožňuje snadné přenášení a bezpečné skladování.

  • PEVNÝ, ODOLNÝ POLYESTEROVÝ MATERIÁL NYLON 600d s dvojitým švem pod sedadlem, který zaručuje dlouhou životnost židle a voděodolnost.

  • ZESÍLENÍ Z EKOKŮŽE VE SPOJOVACÍCH BODECH. Místa vystavená tlaku nebo práci byla zajištěna dodatečným prošíváním a materiálem, jako je ekologická kůže, což zvyšuje nejen úroveň zpracování, ale také estetickou hodnotu produktu.

  • PROTISKLUZOVÉ NOŽIČKY S OTVORY, KTERÉ UMOŽŇUJÍ PŘIPEVNĚNI K ZEMI. Ideální řešení pro rybáře nebo při kempování! Náhlý závan větru, pokud je židle správně ukotvena, ji nehne z místa.

  • STABILNÍ, SKLÁDACÍ KONSTRUKCE RÁMU vyrobená z trubek s práškovým nástřikem se snadno čistí a odolává korozi. Křeslo je stabilní a pohodlné a speciálně zahnuté loketní opěrky umožňují pohodlné používání také lidem s vyšší hmotností.

  • SÍŤOVANÝ DRŽÁK NA NÁPOJE. Zajistili jsme také místo na nápoje. Naše křeslo má speciálně navržené místo, kde můžete umístit hrnek s čajem nebo plechovku s nápojem.

  • SOLIDNÍ, PEVNÉ TRUBKY s průměrem 16 mm jsou velmi odolné a také lehké.

Další výhodou našeho křesla je možnost přizpůsobit loketní opěrky podle vašich vlastních potřeb a preferencí. Židle bude ideální pro dlouhodobé sezení - je velmi pohodlná a ergonomická. A to ještě není vše.

Možnost rychlého a snadného složení a rozložení židle je také velkou výhodou. Po složení křeslo zabírá extrémně malý prostor. Židle se vejde do tašky, která má také pohodlné držadla pro nošení rybářského křesla. Pohodlná turistická židle se snadno přepravuje.


30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Menu