Kategorie

Spací pytel do kočárku 5v1 sanek spacák kožešina hnědý XL

0000004352

Nové zboží

922 Kč

Tento produkt již není na skladě

Výrobce: ZOLTA

 
Více informací / rozměry

Spací pytel do kočárku 5v1 saní hlubokého kočárku kožíšek XL

Specifikace:

  • antialergický materiál: fleece, silikonové peří, polyester, vodotěsná vrstva
  • tvar: oválný
  • dva zipy
  • lze používat v hlubokém či sportovním kočárku, autosedačce a saních
  • možnost montáže 2, 3 a 5 bodových bezpečnostních pásů
  • systém, díky kterému se fusak nesesune
  • odnímatelná kožešina kolem kapuce
  • Suché zipy zajišťující otvory
  • odnímatelná mašlièka
  • výška: cca 105 cm
  • šíøka (v nejširším místì): 52 cm

Spací pytel je kompatibilní s: koèárky Elodie, X-lander, Cybex, Joie, Valco baby, Bebetto, GB, Greentom, Anex, Quinny, Maxi Cosi, Bugaboo, Graco, Stokke, Maclaren, Chicco a vìtšinou ostatních koèárkù.

PŘÍJEMNÝ, TEPLÝ, VODĚODOLNÝ A ODOLNÁ VŮČI VĚTRU


Každý rodič chce zajistit bezpečnost svému dítěti. Dbáme na to, aby byly obklopeny zdravými a neškodnými věcmi, ale přitom pohodlnými, praktickými, které je budou chránit před možnými nebezpečími. Nejdůležitější pro nás je zdraví našich nejmenších, obzvláště v podzimním a zimním období.

Spací pytel byl navržen a vyroben tak, aby se v něm dítě cítilo bezpečně a pohodlně. Již při přípravě výroby jsme mysleli na nezávadnost a kvalitu materiálu. Byl tedy vyroben z měkkého fleecového materiálu, takzvaného „plyše“, silikonového peří, které nemění svůj objem a nedeformuje se, a nepromokavého materiálu, který účinně ochrání Vaše dítě před deštěm a sněhem. Také jsme pamatovali na to, aby spací pytel byl hezky - proto během výroby klademe důraz na každý detail.

PRAKTICKÝ, MULTIFUNKČNÍ A UNIVERZÁLNÍ


Při dlouhých túrách nebo procházkách je důležité, dbát na pohodlí a volnost pohybu dítěte, ale i rodiče. Proto má náš spací pytel dokonalá oválný tvar, díky čemu nebude omezovat pohyby dítěte. Ale jak jsme již zmínili, Váše volnost pohybu je také důležitá. Z tohoto důvodu byl potah spacího pytle vybaven dvěma nezávislými zipy, které vám umožní dostat se k dítěti, aniž byste museli dítě vytahovat z fusaku. Lze jej také rozepnout pouze ve spodní části, například pro vyměnu pleny.


Zipy jsou umístěné po celém obvodu spací pytel, na obou stranách. Díky tomu, když maximálně zapnete, ochráníte své dítě před velmi špatnými povětrnostními podmínkami. Když je rozepnete, poskytnete svému dítěti větší možnost pohybu. Další výhodou dvojitých zipů je funkce regulování teploty uvnitř spacáku - vše, co musíte udělat, je rozepnout zipy!


Můžete také přeložit horní část fusaku a připevnit ji pomocí druku. Díky tomu budete lépe vidět na své dítě a v teplejších dnech mu umožníte vidět okolí kolem vás.

Jak upevnit spací pytel?

  • Prvek zabraňující sklouznutí spacáku z kočárku.
  • Suché zipy zajišťující otvory a dlouhé vertikální otvory pro bezpečnostní pásy.
  • Svislé boční otvory bezpečnostních pásů.
  • Další, vodorovné otvory pro bezpečnostní pásy.

Spací pytel je univerzální - lze jej používat v hlubokém a sportovním kočárku, autosedačce a na sáňkách. To vše díky šesti montážním otvorům, včetně dvou připevněných suchým zipem. Díky těmto otvorům můžete namontovat 2, 3 a 5bodové bezpečnostní pásy.

Spací pytel upevníte velmi rychle. Vzhledem k tomu, že každý kočárek je svým způsobem odlišný, vytvořili jsme až šest montážních otvorů, díky nimž můžete fusak používat ve většině kočárků a autosedaček dostupných na trhu.

Součástí spacáku je také systém zabraňující sklouznutí z kočárku - látková klopa
Tento model spací pytel má další kožešinu a odnímatelnou mašličku, díky čemuž je ještě více okouzlující!
V nabídce máme také teplý rukavník na kočárek - rukavice pro rodiče. Nabízíme širokou škálu barev našeho zboží. Zaručujeme, že oba produkty snadno barevně sladíte.

Související

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Menu