Kategorie

ODĚVY A DOPLŇKY 

  • KABELKY
    KABELKY

    V sekci Kabelky najdete velké množství módních a univerzálních kabelek z měkké eko kůže. Kabelky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a mají jedinečný design, takže se hodí v každé situaci. Kabelky dostupné v různých velikostech jsou dokonalým doplňkem, které splní očekávání každé i té nejnáročnější ženy. Seznamte se s naší nabídkou a užijte si nakupování.

  • KIGURUMI ONESIE - PYŽAMA PRO DOSPĚLÉ
    KIGURUMI ONESIE -...

    Pyžamo kigurumi pro dospělé je pravděpodobně to nejpohodlnější, co si kdy obléknete. Díky široké škále zábavných a vzrušujících designů a barev si určitě najdete něco pro sebe. Doplňte svůj kostým o barevné rukavice s drápy a pohodlné pantofle se zvířecími vzory. Nebo se možná chcete obléknout s celou rodinou jako přisluhovači? Najdete zde i kostým pro dítě. S Onesies vyniknete na karnevalové párty nebo pyžamové párty. Kigurumi je také perfektní tip na dárek k narozeninám, vánočnímu stromku, překvapení pro dívku a chlapce.

    Kigurumi jsou pro všechny – ženy, muže i děti. Onesie ocení ti, kteří hledají pohodlí a funkčnost. Volný střih neomezuje v pohybu. Vroubkované kotníky a zápěstí dodávají outfitu elegantní vzhled a nepřekáží při každodenních činnostech. Snadno se nazouvají i svlékají a zakrývají celé tělo, takže se nemusíte bát, že by vám během spánku prochladla odhalená záda. Tkanina SuperSoft Premium Microfiber, ze které je pyžamo vyrobeno, je velmi hřejivá a příjemná na dotek a zároveň prodyšná a odolná proti mechanickému poškození. Problém není ani s praním v pračce. Pyžama jsou k dostání v různých velikostech, takže svůj vysněný vzor jistě přizpůsobíte své postavě. V závislosti na vašich potřebách lze kostým zapnout na knoflíky nebo na zip. Vyberte si svou Onesii, bavte se a buďte bezstarostní!

  • KIGURUMI ONESIE - PYŽAMA PRO DĚTI
    KIGURUMI ONESIE -...

    Hledáte cool kostým na maškarní párty? Onesie se skvěle hodí na karnevalový večírek, tématický večírek nebo pyžamový večírek. Hrajte za své oblíbené postavy Medvídka Pú, jako je Tygr a Ijáček, a také za nejoblíbenější pohádkové postavy, jako je Minion a Stitch s kostýmy Kigurumi. Nahlédněte do naší zoo a vyberte si z našich mazlíčků. Podívejte se, které z pyžama se vám bude nejvíce líbit: Panda, Králíček, Kotě, nebo třeba některá z postaviček z pohádky "Tučňáci z Madagaskaru": Tučňák, Žirafa, Zebra. Nebo vám možná padne do oka barevný Jednorožec nebo Pegas? Podívejte se také na teplé mikiny a polštáře, které vás podle potřeby zahřejí v chladných večerech nebo poslouží jako polštářek či mazlíček na výletě.

  • BAČKORY ONESIE
    BAČKORY ONESIE

    Pyžamo kigurumi pro dospělé je pravděpodobně to nejpohodlnější, co si kdy obléknete. Doplňte svůj kostým zábavnými a praktickými doplňky. Barevné pantofle se zvířecími vzory a hladké se hodí ke kostýmu žirafy, zebry, tygra a mnoha dalších. Pohodlné pantofle jednorožec, pandy nebo chlupaté pantofle Bigfoot vám vykouzlí úsměv.

  • DÁMSKÉ ODĚVY
    DÁMSKÉ ODĚVY
  • DÁMSKÉ PLAVKY
    DÁMSKÉ PLAVKY
  • PÁNSKÉ OBLEČENÍ
    PÁNSKÉ OBLEČENÍ
  • ŽUPANY
    ŽUPANY

    Hřejivý a pohodlný župan je nezbytným doplňkem vašeho pyžama. Najdete u nás župany pro děti i dospělé. Dívky potěší župan jednorožec v různých barvách. Pro ženy jsme připravili širokou škálu barevných županů s kapucí i bez. Hřejivý župan se skvěle hodí na zimní večery. Župany v setu mají praktické poutko na zavazování. Župany budou fungovat jak doma, tak při návštěvě lázní nebo na cestách

  • KIGURUMI DOPLŇKY
    KIGURUMI DOPLŇKY

    Pyžamo kigurumi pro dospělé je pravděpodobně to nejpohodlnější, co si kdy obléknete. Doplňte svůj kostým zábavnými a praktickými doplňky. Pásky na spaní udělají váš spánek ještě sladším. Barevné rukavice s drápy doplní váš převlek. Podívejte se také na širokou škálu zábavných a vzrušujících pyžam Onesies.

na stránku
Zobrazeno 1 – 200 z 275 položek
Zobrazeno 1 – 200 z 275 položek

QR kód

Recently Viewed

No products

Menu